Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Bussum

In het groene hart van het Gooi, in de levendige gemeente Bussum, ligt ons Bastion Hotel. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een Shiftleader Housekeeping die met toewijding en zorg de leiding neemt over ons huishoudelijk personeel. De rol van Shiftleader is fundamenteel voor het waarborgen van de kwaliteit en hygiëne van ons hotel, elementen die essentieel zijn voor het comfort van onze gasten.

Openstaande vacatures voor shiftleader housekeeping in Bussum

Helaas zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar voor bussum

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Bussum

In het groene hart van het Gooi, in de levendige gemeente Bussum, ligt ons Bastion Hotel. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een Shiftleader Housekeeping die met toewijding en zorg de leiding neemt over ons huishoudelijk personeel. De rol van Shiftleader is fundamenteel voor het waarborgen van de kwaliteit en hygiëne van ons hotel, elementen die essentieel zijn voor het comfort van onze gasten.

Als Shiftleader Housekeeping ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het schoonmaakteam, het plannen van de werkzaamheden, en het toezien op de uitvoering ervan. Je zorgt ervoor dat de hotelkamers en gemeenschappelijke ruimtes vlekkeloos zijn en voldoen aan de gestelde schoonmaakstandaarden. De werkdagen zijn overwegend van maandag tot en met vrijdag, met werktijden van 09:00 tot 15:00 uur, waardoor je de middagen en weekenden vrij hebt voor een goede balans tussen werk en privé.

Wij bieden een startsalaris van €2364,04 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Daarbij komt een reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld dat in mei wordt uitgekeerd. Bij Bastion Hotels hechten we waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom faciliteren we diverse opleidingen en trainingen, zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, die jouw vakbekwaamheid vergroten en door het hotel worden bekostigd.

Voor deze positie zoeken we iemand met een achtergrond in de gastvrijheidssector of met relevante werkervaring. Een proactieve houding, oog voor detail en goede communicatieve vaardigheden zijn eigenschappen die we hoog in het vaandel dragen. Ben jij de persoon die ons team kan motiveren en naar een hoger niveau kan tillen? Dan is de functie van Shiftleader Housekeeping in Bussum wellicht iets voor jou.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Bussum bij Bastion Hotels organiseer en coördineer je de schoonmaakwerkzaamheden binnen het hotel. Je zorgt ervoor dat alle kamers en publieke ruimtes schoon en netjes zijn, volgens de hygiënestandaarden die we hanteren. Je stelt schoonmaakroosters op, begeleidt en instrueert het schoonmaakpersoneel en controleert de schoonmaak voor een optimaal resultaat. Ook beheer je de voorraad van schoonmaakmaterialen en -middelen en ben je het aanspreekpunt voor het team en de gasten als het gaat om schoonmaak en onderhoud. Jouw leiderschap zorgt voor een efficiënt lopende huishoudelijke dienst.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Bussum?

Als Shiftleader Housekeeping in Bussum bij Bastion Hotels verdien je een bruto maandsalaris van €2364,04, gebaseerd op een voltijdse werkweek van 38 uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en in mei wordt het vakantiegeld van 8% uitgekeerd. Mocht je in het weekend werken, dan geldt er een toeslag van 20% bovenop je normale salaris. Verder profiteer je van extra voordelen zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling. We ondersteunen ook je persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van trainingen en certificaten, waarvan de kosten door ons worden gedragen.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Bussum bij Bastion Hotels te worden, is een specifieke vooropleiding niet strikt vereist, maar ervaring in de schoonmaak of hotelbranche is wel een pre. Als je een opleiding in gastvrijheid hebt gevolgd, kan dat zeker van pas komen. Wat belangrijk is, is dat je leidinggevende kwaliteiten hebt en in staat bent een team aan te sturen. Bastion Hotels biedt diverse trainingen en certificeringen aan, zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, die jou verder kunnen ontwikkelen in je leidinggevende rol en die bijdragen aan je kennis en vaardigheden in de housekeeping.