Vacatures Assistent Hotel Manager Bussum

Bastion Hotels is op zoek naar een Assistent Hotel Manager voor de vestiging in Bussum. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, verantwoordelijk voor het in- en uitcheckproces, het beantwoorden van vragen en het zorgen voor een gastvrij ontvangst. Daarnaast behandel je reserveringen, voer je administratieve werkzaamheden uit en werk je nauw samen met andere afdelingen om een optimale gastervaring te waarborgen.

Helaas zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar voor assistent hotel manager

Een baan als Assistent hotel manager in Bussum

De functie van Assistent Hotel Manager bij Bastion Hotels in Bussum biedt een uitdagende en veelzijdige carrièrekans in een stad die bekend staat om haar rustige, groene omgeving en charmante uitstraling. Deze rol is ideaal voor iemand die zijn of haar vaardigheden in de hotelindustrie wil ontwikkelen in een gastvrije en sfeervolle setting.

Als Assistent Hotel Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het hotel. Dit omvat het beheren van de receptie, het waarborgen van een vlotte in- en uitcheckprocedure en het verstrekken van uitstekende service aan onze gasten. Je zorgt ervoor dat elke gast zich welkom en gewaardeerd voelt, van het moment van aankomst tot het vertrek.

Je coördineert de activiteiten tussen verschillende afdelingen binnen het hotel, zoals housekeeping, het restaurant en de keuken, om een consistente en hoogwaardige gastervaring te garanderen. Je toont leiderschap door het personeel te motiveren en te ondersteunen, en je speelt een sleutelrol in het handhaven van de kwaliteitsstandaarden en operationele efficiëntie van het hotel.

Een belangrijk aspect van je functie is het beheer van gastfeedback. Je bent verantwoordelijk voor het professioneel en empathisch afhandelen van feedback en klachten, en je werkt actief aan het verbeteren van de gasttevredenheid. Dit vereist sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.

Daarnaast ben je betrokken bij administratieve taken, zoals het beheren van reserveringen, het bijhouden van gastgegevens en het verzorgen van de facturatie. Je werkt nauw samen met de Hotelmanager om de operationele doelen te bereiken en te overtreffen, en je levert een bijdrage aan de algehele succesvolle werking van het hotel.

In Bussum biedt Bastion Hotels een stimulerende werkomgeving waarin je je professioneel kunt ontwikkelen en groeien. Je krijgt een fulltime jaarcontract aangeboden, met een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie is perfect voor een ambitieuze professional die gepassioneerd is over hospitality en een significante bijdrage wil leveren aan het succes van ons hotel in deze sfeervolle stad.

Deze rol is ideaal voor iemand die zijn of haar vaardigheden in de hotelbranche wil aanscherpen en een actieve rol wil spelen in het bieden van een uitzonderlijke service in een stad die bekend staat om haar rust en natuurlijke schoonheid.

Assistent Hotel Manager

Wat heb je nodig om assistent hotelmanager te worden?

Goede organisatorische vaardigheden, een klantgerichte instelling, en het vermogen om een team te leiden. Ervaring in de hotelindustrie is een voordeel.

Wat doe je als assistent hotelmanager?

Je zorgt voor de dagelijkse leiding van het hotel, waaronder receptietaken, gastenservice en samenwerking met andere afdelingen.

Wat verdien je als assistent hotelmanager?

Een salaris rond de €2363,04 bruto per maand, met additionele voordelen zoals een bonusregeling en vakantiegeld.

Welke opleiding heb je nodig voor assistent hotelmanager?

Een achtergrond in hospitality management is ideaal, maar ervaring in een soortgelijke rol en de juiste instelling kunnen dit compenseren.