Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Breda

In de bruisende stad Breda neemt de functie van Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels een cruciale positie in binnen de gastvrijheidsindustrie. Deze sleutelrol zorgt niet alleen voor een vlekkeloze uitvoering van de huishoudelijke taken, maar tilt ook de gastervaring naar uitzonderlijke hoogten. Als Shiftleader Housekeeping wordt men belast met het toezicht houden op een team van toegewijde schoonmaakmedewerkers, het coördineren van de dagelijkse schoonmaakschema's en het garanderen dat alle hotelkamers en openbare ruimtes voldoen aan de hoge normen van netheid en presentatie die Bastion Hotels stelt.

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Breda

De functie van Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels is een cruciale positie in binnen de gastvrijheidsindustrie. Als Shiftleader Housekeeping wordt men hou je toezicht op een team van toegewijde schoonmaakmedewerkers, het coördineren van de dagelijkse schoonmaakschema's en het garanderen dat alle hotelkamers en openbare ruimtes voldoen aan de normen van netheid die Bastion Hotels stelt.

Deze functie vereist een unieke combinatie van leiderschapsvaardigheden, aandacht voor detail en het vermogen om effectief te communiceren met zowel het team als de gasten. De Shiftleader speelt een essentiële rol in het waarborgen van de operationele efficiëntie, het beheren van de voorraad huishoudelijke benodigdheden, en het handhaven van de kwaliteitsstandaarden. Bovendien is de Shiftleader Housekeeping het aanspreekpunt voor het oplossen van eventuele problemen of klachten met betrekking tot de netheid, en zorgt hij/zij voor een positieve en gastvrije omgeving voor zowel gasten als personeel. In Breda, een stad bekend om haar gastvrijheid en dynamische sfeer, is de rol van Shiftleader Housekeeping bij Bastion Hotels een baken van professionaliteit en toewijding, essentieel voor het creëren van onvergetelijke verblijfservaringen voor de gasten.

Werken als Shiftleader housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Breda bij Bastion Hotels ben je de spil in het waarborgen van een schoon hotel. Je taken omvatten het effectief coördineren en aansturen van het schoonmaakpersoneel om te zorgen dat alle hotelkamers en openbare ruimtes voldoen aan de hoge schoonmaakstandaarden van Bastion Hotels. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen van de werkroosters, het verdelen van de schoonmaaktaken en het toezicht houden op de kwaliteit van het werk.

Daarnaast speel je een actieve rol in de training en ontwikkeling van het schoonmaakteam, waarbij je nieuwe medewerkers inwerkt en ervoor zorgt dat het hele team op de hoogte blijft van de nieuwste schoonmaakprotocollen. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor het team bij problemen of vragen en werkt nauw samen met andere afdelingen om te zorgen voor een naadloze gastervaring.

Je draagt bij aan het beheer van de voorraad schoonmaakmiddelen en -materialen, zorgt voor de naleving van veiligheids- en gezondheidsvoorschriften, en speelt een rol bij het oplossen van eventuele gastklachten met betrekking tot de netheid. Met een proactieve houding en sterke leiderschapskwaliteiten zorg je voor een positieve werkomgeving en draag je bij aan het behouden van de hoge reputatie van Bastion Hotels in Breda op het gebied van gastvrijheid en service.

Wat verdient een Shiftleader Housekeeping?

Het bruto startsalaris voor een Shiftleader Housekeeping in Breda bij Bastion Hotels is €2363,04 per maand, op basis van een 38-urige werkweek. Daarbovenop komen reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld in mei. Voor werk op zaterdag en zondag geldt een toeslag van 20% bovenop het bruto salaris.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden in Breda?

Om Shiftleader Housekeeping te worden in Breda is er geen specifieke opleiding vereist. Relevante werkervaring in de hotelbranche en kennis van operationele processen binnen een hotel zijn belangrijk. Een gastvrijheidsopleiding kan nuttig zijn voor het ontwikkelen van benodigde vaardigheden zoals leiderschap en gastgerichtheid.