Vacatures Assistent Hotel Manager Breda

De functie van Assistent Hotel Manager in Breda bij Bastion Hotels biedt een uitdagende en verrijkende kans om je carrière in de hotelindustrie te ontwikkelen. Gelegen in een historische stad die bekend staat om haar levendige cultuur en prachtige architectuur, biedt ons hotel in Breda een unieke omgeving om je managementvaardigheden te ontplooien.

Openstaande assistent hotel manager vacatures in Breda

Een baan als Assistent Hotel Manager in Breda

De functie van Assistent Hotel Manager in Breda bij Bastion Hotels biedt een uitdagende en verrijkende kans om je carrière in de hotelindustrie te ontwikkelen. Gelegen in een historische stad die bekend staat om haar levendige cultuur en prachtige architectuur, biedt ons hotel in Breda een unieke omgeving om je managementvaardigheden te ontplooien.

In deze sleutelrol ben je verantwoordelijk voor het leveren van een uitzonderlijke service en het managen van de dagelijkse operaties van het hotel. Dit houdt in dat je het in- en uitcheckproces beheert, waardoor elke interactie met gasten vlekkeloos en gastvrij verloopt. Je zorgt voor een professionele en efficiënte receptie, beantwoordt vragen van gasten en zorgt voor een aangename algehele ervaring.

Als Assistent Hotel Manager in Breda coördineer je de werkzaamheden binnen het hotel, waarbij je nauw samenwerkt met de afdelingen housekeeping, het restaurant en de keuken. Je zorgt voor een soepele samenwerking tussen deze afdelingen om de kwaliteit en consistentie van onze service te garanderen. Je staat in voor het managen en motiveren van het team, waarbij je leiderschapskwaliteiten en je vermogen om een positieve werksfeer te creëren van essentieel belang zijn.

Je speelt ook een cruciale rol in het omgaan met gastfeedback. Je bent verantwoordelijk voor het effectief en empathisch afhandelen van zowel complimenten als klachten, en zorgt ervoor dat elke gast zich gehoord en gewaardeerd voelt. Dit vereist sterke communicatieve vaardigheden en een oplossingsgerichte houding.

Naast deze klantgerichte taken, ben je ook betrokken bij diverse administratieve processen, zoals het verwerken van reserveringen, het bijhouden van administratie en het zorgen voor accurate facturatie. Je werkt samen met de Hotelmanager om de doelstellingen van het hotel te bereiken en te overtreffen, en draagt bij aan de algemene operationele efficiëntie.

Bij Bastion Hotels in Breda word je onderdeel van een dynamisch en ondersteunend team. Je ontvangt een fulltime jaarcontract met een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie is perfect voor een ambitieuze professional die zijn of haar vaardigheden in de hotelindustrie wil verdiepen in een levendige en historische stad.

Deze positie is ideaal voor iemand die streeft naar uitmuntendheid in gastvrijheid en die een significante bijdrage wil leveren aan het succes van ons hotel in Breda.

Assistent Hotel Manager

Wat heb je nodig om assistent hotelmanager te worden?

Leiderschapskwaliteiten, een proactieve houding, en een klantgerichte benadering zijn essentieel. Ervaring in een soortgelijke rol wordt gewaardeerd.

Wat doe je als assistent hotelmanager?

Je bent betrokken bij alle aspecten van het hotelmanagement, van receptietaken tot het waarborgen van de servicekwaliteit en gasttevredenheid.

Wat verdien je als assistent hotelmanager?

Een competitief salaris van ongeveer €2363,04 bruto per maand, plus extra's zoals bonussen en vakantiegeld.

Welke opleiding heb je nodig voor assistent hotelmanager?

Een achtergrond in hospitality, toerisme of een gerelateerd veld is ideaal, maar praktische ervaring en de juiste werkethiek zijn ook waardevol.