Een reis door 34 hotels: de veelzijdige rol van een Flex Manager bij Bastion Hotels!

Even voorstellen

“Mijn naam is Erica Florentina en ik werk sinds mei 2022 bij Bastion Hotels als Flex Manager. Als Flex Manager werk je bij alle 34 hotels die door het hele land verspreid zijn.”

Geen dag is hetzelfde

“Elke maand ontvang ik mijn rooster. Hierop staan de dagen die ik werk en de locaties. Dit kan elk moment weer veranderen als er bijvoorbeeld een collega ziek is. De ene dag sta je in Rotterdam en de andere dag in Amsterdam. Elke dag is anders en dat maakt mijn werk zo leuk! Naast dat je ontzettend veel leert over je functie, leer je ook nieuwe collega’s en gasten kennen.”

Leukste aan Flex Manager zijn

“Mijn leukste ervaring is dat ik dezelfde gasten in verschillende hotels tegen kom. Zo had ik gasten uit Duitsland in Bastion Leiden Oegstgeest ontmoet die ik enkele weken later in Maastricht weer tegenkwam. Dit heb ik al een aantal keer mee gemaakt”.

Vacatures

Ben je flexibel, enthousiast en toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn nog op zoek naar Assistent hotelmanagers en Receptionisten voor Bastion Hotels! Kom jij ons team versterken? Hopelijk tot snel!”

Erica - Flexmanager Bastion Hotels

Meer over dit onderwerp

Naar Werken bij Bastion Hotels