Vacatures Shiftleader housekeeping Amersfoort

Bij Bastion Hotels zijn we op zoek naar een toegewijde Shiftleader Housekeeping voor onze vestiging in Amersfoort. In deze functie speel je een cruciale rol in het onderhouden van de hoge standaarden van netheid en gasttevredenheid die wij nastreven. Je zult leidinggeven aan het schoonmaakteam, waarbij je zorgt voor een efficiënte planning en uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. De werktijden zijn voornamelijk van 09:00 tot 15:00 uur.

Openstaande vacatures voor Shiftleader housekeeping in Amersfoort

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Amersfoort

Bij Bastion Hotels zijn we op zoek naar een toegewijde Shiftleader Housekeeping voor onze vestiging in Amersfoort. In deze functie speel je een cruciale rol in het onderhouden van de hoge standaarden van netheid en gasttevredenheid die wij nastreven. Je zult leidinggeven aan het schoonmaakteam, waarbij je zorgt voor een efficiënte planning en uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. De werktijden zijn van 09:00 tot 15:00 uur.

Wij bieden een competitief salaris van €2364,04 bruto per maand voor een 38-urige werkweek, inclusief reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld. Bij Bastion Hotels waarderen we ontwikkeling en groei; daarom bieden we diverse trainingsmogelijkheden en certificeringen aan die jouw kennis en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Voor deze functie zoeken we iemand met ervaring in de gastvrijheidsindustrie of een afgeronde opleiding in een gerelateerd veld. Belangrijke kwaliteiten zijn leiderschapsvaardigheden, een oog voor detail en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Als Shiftleader Housekeeping in Amersfoort ben je de spil in het waarborgen van een schone en uitnodigende omgeving voor onze gasten, waardoor hun verblijf bij ons onvergetelijk wordt.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Amersfoort ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het schoonmaakteam, met als doel hoge standaarden van netheid en gasttevredenheid in het hotel te handhaven. Jouw taken omvatten het plannen en coördineren van de werkzaamheden van het huishoudelijk personeel, het uitvoeren van kwaliteitscontroles, en het zorgen voor de naleving van hygiëne- en veiligheidsnormen. Je beheert ook de voorraad schoonmaakmiddelen en -materialen, lost eventuele problemen of klachten van gasten op, en begeleidt en traint het personeel om hun vaardigheden en efficiëntie te verbeteren.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Amersfoort?

Als Shiftleader Housekeeping in Amersfoort bij Bastion Hotels verdien je een bruto maandsalaris van €2364,04 op basis van een 38-urige werkweek. Daarbovenop ontvang je reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld in mei. Voor werk in het weekend krijg je een extra toeslag van 20% bovenop je bruto salaris. Je profiteert ook van andere voordelen zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling. Bovendien biedt Bastion Hotels mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van trainingen en certificaten, waarvan de kosten door het hotel worden gedragen.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Amersfoort bij Bastion Hotels te worden, heb je geen specifieke opleiding nodig. Echter, het hebben van een afgeronde gastvrijheidsopleiding of relevante werkervaring in de hotelbranche wordt zeer gewaardeerd. Deze achtergrond helpt je bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals leiderschap, time-management en gastgerichtheid. Bastion Hotels biedt daarnaast mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling door middel van trainingen en certificeringen in gebieden zoals Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, die jou ondersteunen in je groei binnen de functie en de organisatie.