Vacatures Hotelmanager Amersfoort

Als Hotelmanager bij het Bastion Hotel in Amersfoort ben je de spil in het web voor zowel gasten als jouw team. In deze historische stad, vol bruisende activiteiten en vol met charme, zorg je ervoor dat elke dag soepel verloopt.

Van het in- en uitchecken van gasten tot het beantwoorden van vragen, jij bent het eerste aanspreekpunt. Je zorgt dat reserveringen correct zijn en dat administratieve taken snel en nauwkeurig worden uitgevoerd. Ook coördineer je de taken tussen verschillende afdelingen van ons hotel in Amersfoort, zodat gasten altijd de beste service ervaren.

Als het extra druk is, sta je altijd klaar om je team waar nodig te ondersteunen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inwerken en trainen van jouw teamleden en stuur je ze aan in hun dagelijkse activiteiten.

Bij Bastion Hotels geloven we in groei en ontwikkeling. Daarom bieden we unieke promotiekansen binnen het bedrijf, waaronder de mogelijkheid om door te groeien naar grotere hotels of de functie van Regiomanager. Maak de sprong in je carrière in de hotelindustrie in het prachtige Amersfoort!

Openstaande vacatures voor Hotelmanagers in Amersfoort

Helaas zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar voor operationeel hotelmanager

Een baan als hotelmanager in Amersfoort

In de historische stad Amersfoort biedt Bastion Hotels een boeiende mogelijkheid voor gedreven individuen om de rol van Hotelmanager te vervullen. Als kern van het hotelmanagement ben je verantwoordelijk voor het overzien van de dagelijkse operaties en het waarborgen van een hoog serviceniveau. Je speelt een cruciale rol in het creëren van een gastvrije omgeving voor zowel gasten als teamleden. Door actief betrokken te zijn bij het in- en uitcheckproces, het managen van reserveringen en het beantwoorden van gastenvragen, bouw je aan de reputatie van het hotel als een thuis weg van huis.

Je staat aan het hoofd van een toegewijd team, waarbij je leidinggevende en organisatorische vaardigheden inzet om te zorgen voor een vlekkeloze hotelervaring. Met een startcontract van 38 uur per week, biedt Bastion Hotels niet alleen een aantrekkelijk salaris met extra voordelen zoals bonussen en een weekendtoeslag, maar ook kansen voor professionele groei en ontwikkeling door middel van interne opleidingen en certificeringen.

Amersfoort, met zijn rijke geschiedenis en moderne faciliteiten, vormt een inspirerende achtergrond voor de dynamische en uitdagende functie van Hotelmanager. Bij Bastion Hotels krijg je de kans om je leiderschap te tonen en bij te dragen aan het succes van het hotel, terwijl je zorgt voor een onvergetelijk verblijf voor elke gast. Deze functie is ideaal voor iemand met een passie voor de hotelindustrie, die streeft naar uitmuntendheid in gastenservice en teammanagement in een historisch rijke omgeving.