Hotel vacatures Amersfoort

Op zoek naar een horeca baan in Amersfoort? Kom werken bij Bastion Hotels! In de mooie stad Amersfoort hebben we een Bastion Hotel dat goed bereikbaar is en dicht bij het centrum ligt. Het hotel heeft zijn eigen unieke karakter. Bekijk hier de openstaande vacatures in Amersfoort.

Amersfoort, met zijn rijke historie en levendige stadscentrum, biedt met zijn diversiteit een ideale werkplek. Met één hotel in Amersfoort biedt Bastion Hotels iets bijzonders. Sluit je aan bij ons team en ervaar de sfeer van Amersfoort terwijl je bijdraagt aan de ervaringen van onze gasten in het Bastion Hotel!

Hotel vacatures in Amersfoort

Bastion Hotel Amersfoort, het nieuwste aanwinst van onze hotelketen sinds 1 februari 2023, is op zoek naar enthousiaste en gastvrije medewerkers om ons team te komen versterken. Met zijn 138 kamers, verdeeld over 7 verdiepingen, biedt dit hotel, gelegen bij het knooppunt Hoevelaken waar de A28 en A1 samenkomen, een ideale uitvalsbasis zowel voor zakelijke reizigers als voor gasten die in hun vrije tijd van de faciliteiten willen genieten. Op slechts 10 minuten van het centrum van Amersfoort, biedt ons hotel de perfecte combinatie van gemak en comfort, inclusief voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wij bieden niet alleen een uitstekende bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer, maar ook:

  • Gratis WiFi in het gehele hotel, inclusief de hotelkamers.
  • Gratis parkeren gedurende het verblijf.
  • Moderne fitnessfaciliteiten voor een gezonde levensstijl.
  • Een gezellige bar en lounge voor ontspannende momenten.

Werken bij Bastion Hotel Amersfoort betekent deel uitmaken van een team waarin jouw bijdrage er echt toe doet. Wij zetten ons in voor het bieden van een warm welkom en een aangenaam verblijf voor al onze gasten. Dit verwachten we ook van jou. Daarbij bieden we:

  • Een competitief salarispakket en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Flexibele werktijden, afgestemd op de behoeften van onze gasten en het team.
  • Uitgebreide trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een ondersteunende en collegiale werksfeer.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de hospitality sector? Heb je een passie voor service en ben je gastgericht? Dan is werken bij Bastion Hotel Amersfoort iets voor jou. Wij nodigen zowel ervaren horecaprofessionals als mensen die nieuw zijn in het vakgebied uit om te solliciteren. Bekijk de vacatures of neem direct contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare posities en hoe je kunt solliciteren. Word onderdeel van het Bastion Hotels team in Amersfoort en help ons om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden.