Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Utrecht

Op zoek naar een leidinggevende functie binnen de hotelbranche in Utrecht? Bastion Hotels biedt een boeiende mogelijkheid als Shiftleader Housekeeping. In deze belangrijke rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het huishoudelijk team en draag je zorg voor de netheid en hygiëne van onze hotelkamers en publieke ruimtes, iets wat direct bijdraagt aan de tevredenheid van onze gasten.

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Utrecht

Op zoek naar een leidinggevende functie binnen de hotelbranche in Utrecht? Bastion Hotels biedt een boeiende mogelijkheid als Shiftleader Housekeeping. In deze belangrijke rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het huishoudelijk team en draag je zorg voor de netheid en hygiëne van onze hotelkamers en publieke ruimtes, iets wat direct bijdraagt aan de tevredenheid van onze gasten.

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 15:00 uur. Dit betekent dat je bijna elk weekend vrij bent, wat je voldoende ruimte geeft om te genieten van je persoonlijke tijd. Het salaris voor deze functie is competitief binnen de branche met een startsalaris van €2364,04 bruto per maand op basis van 38 uur per week, aangevuld met een reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.

Als ideale kandidaat beschik je over ervaring in de hotelbranche of een afgeronde opleiding gericht op gastvrijheid. Eigenschappen als flexibiliteit, gastvrijheid en teamwork zijn van essentieel belang voor deze functie. Bastion Hotels biedt daarnaast kansen voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van trainingen en certificeringen, gefinancierd door ons. In de sfeervolle en dynamische omgeving van Utrecht is deze functie als Shiftleader Housekeeping een uitstekende kans om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en een stap vooruit te zetten in je carrière binnen de hotellerie.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Utrecht ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het schoonmaakteam in het hotel. Je zorgt ervoor dat alle kamers en openbare ruimtes voldoen aan de gestelde schoonmaakstandaarden. Jouw werkzaamheden omvatten het plannen en coördineren van de schoonmaaktaken, het uitvoeren van kwaliteitscontroles, en het waarborgen van de naleving van de hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen. Daarnaast beheer je de voorraad schoonmaakmaterialen en -middelen, los je eventuele problemen op en ondersteun je jouw team waar nodig. Het doel is om een prettige en schone omgeving voor de gasten te verzorgen.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Utrecht?

Als Shiftleader Housekeeping in Utrecht bij Bastion Hotels verdien je een bruto startsalaris van €2364,04 per maand op basis van een 38-urige werkweek. Naast dit salaris ontvang je ook reiskostenvergoeding en mag je rekenen op vakantiegeld ter hoogte van 8% van je jaarsalaris, dat in mei wordt uitgekeerd. Wanneer je op zaterdagen en zondagen werkt, krijg je bovendien een toeslag van 20% extra bovenop je bruto salaris. Verder bieden wij als werkgever extra voordelen zoals de mogelijkheid voor persoonlijke en vaktechnische groei door middel van diverse opleidingen en trainingen, die wij voor onze medewerkers financieren.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Utrecht bij Bastion Hotels te worden, is er geen specifieke opleiding vereist. Echter, het hebben van relevante werkervaring in de hotelbranche of een achtergrond in gastvrijheid kan jou een goede kandidaat maken voor deze functie. Een opleiding gericht op gastvrijheid kan nuttig zijn om basisvaardigheden en kennis op te doen die je in deze rol zult gebruiken, zoals leiderschap, time-management en klantenservice. Belangrijker is jouw motivatie, jouw vermogen om een team te leiden en jouw streven om een uitstekende gastervaring te bieden.