Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Oegstgeest

Bij Bastion Hotels zijn wij op zoek naar een enthousiaste en toegewijde Shiftleader Housekeeping voor ons hotel in Oegstgeest. Als een essentieel onderdeel van ons team, speel je een cruciale rol in het waarborgen van de beste verblijfservaring voor onze gasten door te zorgen voor een onberispelijk schone en gastvrije omgeving.

Openstaande vacatures in de schoonmaak in Oegstgeest

Helaas zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar voor oegstgeest

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Oegstgeest

Bij Bastion Hotels zijn wij op zoek naar een enthousiaste en toegewijde Shiftleader Housekeeping voor ons hotel in Oegstgeest. Als een essentieel onderdeel van ons team, speel je een cruciale rol in het waarborgen van de beste verblijfservaring voor onze gasten door te zorgen voor een onberispelijk schone en gastvrije omgeving.

De functie betreft voornamelijk werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren, van 09:00 tot 15:00 uur. Dit biedt het voordeel dat je bijna elk weekend vrij bent, waardoor je ruim de tijd hebt voor persoonlijke activiteiten buiten het werk. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk startsalaris en extra voordelen zoals reiskostenvergoeding en vakantiegeld. Als Shiftleader Housekeeping in Oegstgeest ben je de spil in het web van de huishoudelijke dienst binnen het hotel. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel, het controleren van de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden, en je zorgt er tevens voor dat de hygiënevoorschriften en veiligheidsrichtlijnen worden nageleefd.

Jouw leiderschap, flexibiliteit en het vermogen om in teamverband te werken, zijn van essentieel belang om succes te behalen in deze functie. Voor deze functie is geen specifieke opleiding vereist, maar ervaring in de hotelbranche of een afgeronde gastvrijheidsopleiding is een pré. Bij Bastion Hotels bieden we tevens de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van relevante certificeringen en opleidingen, waarbij de kosten door ons worden gedragen. Solliciteren naar de functie van Shiftleader Housekeeping in ons hotel in Oegstgeest, biedt dus niet alleen de kans op een aantrekkelijke baan, maar ook op persoonlijke groei en ontwikkeling binnen de gastvrijheidssector.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Oegstgeest ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het schoonmaakteam. Je zorgt ervoor dat alle kamers en openbare ruimtes van het hotel tijdig en grondig worden schoongemaakt. Je geeft leiding aan het personeel, plant de werkzaamheden in, en ziet toe op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen en zorg je ervoor dat alle hygiënevoorschriften en veiligheidsrichtlijnen worden nageleefd. Je werkt nauw samen met andere afdelingen van het hotel om een optimale gastervaring te waarborgen.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Oegstgeest?

Als Shiftleader Housekeeping in Oegstgeest bij Bastion Hotels verdien je een aantrekkelijk bruto startsalaris van €2364,04 per maand, gebaseerd op een 38-urige werkweek. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en in mei ontvang je 8% vakantiegeld. Werk je op zaterdag en zondag, dan krijg je een extra toeslag van 20% bovenop je bruto salaris. Er zijn ook enkele fijne extra's zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling. Naast deze financiële vergoedingen, bieden wij je kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door diverse trainingen en certificaten, die door het hotel betaald worden.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Oegstgeest bij Bastion Hotels te worden, is geen specifieke opleiding vereist. Belangrijk is dat je relevante werkervaring hebt binnen de hotelbranche of een dienstverlenende sector. Een achtergrond in gastvrijheidsopleidingen kan wel voordelig zijn, omdat deze opleidingen je uitrusten met vaardigheden zoals leiderschap, time-management en gastgerichtheid, die essentieel zijn in deze functie. Wij bieden interne trainingen en certificeringen aan, waaronder Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en HACCP, om je verder te ontwikkelen binnen de functie. Motivatie, flexibiliteit en een hands-on mentaliteit zijn cruciaal om succesvol te zijn als Shiftleader Housekeeping.