Vacatures Schoonmaak & Housekeeping Geleen

Bastion Hotels is op zoek naar een gemotiveerde Shiftleader Housekeeping voor ons hotel in Geleen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het dagelijks leiden van het housekeeping team en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een schoon en aangenaam verblijf.

Een baan als Shiftleader Housekeeping in Geleen

Bastion Hotels is op zoek naar een gemotiveerde Shiftleader Housekeeping voor ons hotel in Geleen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het dagelijks leiden van het housekeeping team en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een schoon en aangenaam verblijf. De functie biedt een werkschema dat voornamelijk plaatsvindt van maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren, waardoor je bijna elk weekend vrij bent om van je eigen tijd te genieten. Met een aantrekkelijk startsalaris, een reiskostenvergoeding, en 8% vakantiegeld bieden we een competitief pakket aan onze Shiftleaders Housekeeping.

Bij Bastion Hotels in Geleen wordt aandacht gegeven aan de ontwikkeling van onze medewerkers. We moedigen onze teamleden aan om hun kennis uit te breiden door middel van relevante certificeringen en trainingen, waar de kosten voor worden gedekt door het hotel. Om succesvol te zijn als Shiftleader Housekeeping heb je een affiniteit met de gastvrijheidsindustrie en idealiter een achtergrond in een soortgelijke functie of een relevante opleiding. We zoeken iemand die flexibel, stressbestendig en een echte teamspeler is. Gastvrijheid staat centraal in alles wat we doen, en we verwachten dat onze Shiftleaders Housekeeping deze waarde dagelijks belichamen. Als je op zoek bent naar een verantwoordelijke functie binnen een dynamische en ondersteunende omgeving, dan is de positie van Shiftleader Housekeeping in Geleen wellicht de perfecte kans voor jou.

Werken als Shiftleader Housekeeping

Wat doe je als Shiftleader Housekeeping?

Als Shiftleader Housekeeping in Geleen zorg je voor de dagelijkse leiding van de huishoudelijke dienst in het hotel. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel, zodat zij de kamers en openbare ruimtes schoon en netjes houden. Je controleert de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden, houdt toezicht op de hygiënevoorschriften en veiligheidsrichtlijnen, en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen. Je lost ook eventuele problemen op en draagt bij aan een aangename verblijfservaring voor de gasten. Jouw rol is essentieel voor het waarborgen van de gasttevredenheid en het efficiënt functioneren van de huishoudelijke dienst.

Wat verdien je als Shiftleader Housekeeping in Geleen?

Als Shiftleader Housekeeping in Geleen bij Bastion Hotels verdien jij een startsalaris van €2363,04 bruto per maand, op basis van 38 uur per week. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en kan je rekenen op vakantiegeld van 8% dat in mei wordt uitbetaald. Als je op zaterdag en zondag werkt, krijg je een extra toeslag van 20% bovenop je bruto salaris. Bovendien bieden wij bij Bastion Hotels extra voordelen zoals een studiekostenregeling en een bonusregeling, met kansen op verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van diverse trainingen en certificaten.

Welke opleiding heb je nodig om Shiftleader Housekeeping te worden?

Om Shiftleader Housekeeping in Geleen bij Bastion Hotels te worden, is er geen specifieke opleiding vereist. Belangrijker is jouw relevante werkervaring in de hotelbranche of een vergelijkbaar veld. Het hebben van een achtergrond in gastvrijheid door middel van een gastvrijheidsopleiding kan een voordeel zijn. Dit helpt bij het ontwikkelen van essentiële managementvaardigheden en een servicegerichte houding. Jouw vermogen om leiding te geven en een team te motiveren, samen met kennis van hygiëne en schoonmaakprotocollen, is cruciaal. Bastion Hotels biedt daarnaast opleidingen en trainingen aan om je verder te ontwikkelen binnen je rol.