Horeca en Keuken

Bastion Hotels groeit! We zijn druk bezig om alle hotels nog mooier te maken middels renovaties. Ook het horeca- en keukengedeelte wordt steeds mooier, nieuwe barkrukken, warmhoudlampen en heerlijke gerechten.

Gasten bedienen, barwerkzaamheden, heerlijke gerechten bereiden en opmaken, de veelzijdigheid is wat de horeca en keuken leuk maken. Bastion Hotels is een familiebedrijf en het familiaire gevoel is ook in de 34 hotels zeer aanwezig. Hechte teams, een goede werksfeer en leuke collega’s, daar gaan we voor in alle Bastion Hotels. Ze noemen ons niet voor niets ‘de Bastion familie’! Word jij ook een Bastionner?

 

Bastion Hotels - Waar heel Holland slaapt.

 

Keuken

Heb jij een passie voor koken en wil je ervoor zorgen dat onze gasten elke dag weer lekker kunnen eten? Dan is de keuken de plek voor jou! Leidinggeven in de keuken en ervoor zorgen dat alle gerechten op tijd en verzorgd de keuken verlaten? Dan is de functie Grill Manager iets voor jou. Of ben jij aan het sparen voor die mooie vakantie en op zoek naar een bijbaantje in de keuken en het restaurant? Help de grill manager met voorbereidingen, afwaswerkzaamheden en het bereiden van gerechten.

Horeca

Liever direct in contact met de gasten om net dat extra beetje service te verlenen? In de functie Restaurant Manager ben jij verantwoordelijk voor het restaurantgedeelte van het hotel en jouw team. Leidinggeven, jouw team samenstellen en motiveren en gasten voorzien van alle gemakken, dit kun je allemaal combineren in de functie Restaurant Manager. Zit je nog op school en ben je aan het sparen voor die gave nieuwe scooter? Dan is een bijbaantje als Medewerker Keuken, Bediening en/of Bar iets voor jou. Bestellingen opnemen, drankjes maken en serveren en ervoor zorgen dat alles er netjes uitziet, uitdaging genoeg!