Hotelmanager Claire vertelt

Mijn naam is Claire (26). Ik ben Hotelmanager binnen Bastion.

Ik ben begonnen op 1 augustus 2021 als stagiaire binnen Bastion Hotels. Mijn stageperiode eindigde in december. Daarna ben ik in dienst gekomen als Assistent hotelmanager om zo door te groeien naar Plaatsvervangend Hotelmanager en vanaf 1 juli 2022 door te groeien naar Hotelmanager.

Tijdens mijn start heb ik een trainingsmaand gehad. Daarin ben ik volledig getraind tot Assistent Hotelmanager. Ik had hele fijne mentoren die mij alles tot in de detail hebben uitgelegd. Zo kon ik heel fijn aan mijn leerweg beginnen.

Tegenwoordig ziet mijn dag er als Hotelmanager als volgt uit. Je staat achter de receptie dus je pakt de normale diensten op die een Assistent ook heeft. Deze zijn van 6:00 tot 15:00 of van 14:30 tot 00:00.
Ondertussen heb je extra taken. Zo ben je bezig met de roosters, check je alle uren, zorg je dat je voorraad goed is, controleer je alle technische mankementen en zo zijn er nog veel meer extra taken. Je bent uiteindelijk eindverantwoordelijke voor het hotel.

Op dit moment voer ik de bovenstaande werkzaamheden uit op Bastion Amsterdam Airport. Een super drukke uitdagende locatie met veel doorreizende gasten en veel gasten die van de werkboten komen die aan wal liggen.
De grootste uitdaging is gemotiveerd personeel vinden die goed bij het team en de gast past. Maar dit maakt het ook meteen zo leuk! Op het moment dat er mensen bij je team passen, passen ze goed en is het super leuk samen werken. Zo doe je het echt samen!

Bastion is een gezellig bedrijf waar je veel kan leren. In de toekomst lijkt het me super leuk om Interim Hotelmanager te worden om zo kennis over te brengen en begeleiding te geven of op een andere manier locaties en het hoofdkantoor meer samen te brengen en zo ook zelf meer te leren.
Zo zijn er zo veel plekken binnen Bastion waar je terecht zou kunnen.

Meer over dit onderwerp

Naar Werknemers aan het woord