Leer ons kennen: Thiago, Medewerker Financiële administratie.

Hallo allemaal, ik ben Thiago, 34 jaar oud en medewerker op de financiële administratie van Bastion Hotels in Utrecht. Sinds augustus 2022 maak ik deel uit van het team.

Laat me jullie meenemen achter de schermen van mijn dagelijkse werkzaamheden.

Laten we eerlijk zijn, mijn dag bestaat uit veel meer dan cijfers en spreadsheets. Het begint allemaal met een dubbele espresso, want zoals ik altijd zeg, "Je kunt geen dag beginnen zonder koffie!" Na deze broodnodige cafeïne-oppepper neem ik even de tijd om mijn persoonlijke e-mails af te handelen voordat mijn werkdag echt begint.

In de ochtend staan banktransacties bovenaan mijn to-do-lijst. Het is belangrijk om een overzicht te houden op de financiële gezondheid van Bastion. Gedurende de dag zorg ik ervoor dat onze afdelingsmailbox netjes en opgeruimd blijft. Na de lunchpauze ga ik aan de slag met het bijwerken van de administratie van onze verschillende locaties en verwerk ik alles in ons Exact-systeem. Het is een divers takenpakket dat e-mailverwerking, boekhouding, import en export in Exact, registratie van transacties (online, terminals en contant geld), rapportage, automatisering van processen en ondersteuning van onze locaties omvat.

Dit laatste is dan ook een van de grootste uitdagingen van mijn functie. In mijn rol is er de voortdurende focus op digitalisering en automatisering van processen om de efficiëntie te vergroten. Het is een constante inspanning om ervoor te zorgen dat Bastion financieel gezond blijft en blijft groeien. Maar het hoogtepunt van mijn dag? Dat is zonder twijfel de lunchpauze, waar ik met mijn collega's op kantoor geniet van een gezellige maaltijd en even kan ontspannen.

Een van de hoogtepunten van het werken bij Bastion is ons fantastische team. We hebben zowel ervaren rotten in het vak als collega’s die aan het begin van hun carrière staan , wat zorgt voor een perfecte mix waarbij jongere collega's kunnen leren van de meer ervaren collega’s. Onze werkomgeving is informeel en gezellig. We zitten allemaal samen in een grote ruimte op de bovenste verdieping van het kantoor. De radio staat altijd aan en we delen minstens één mop per dag om de sfeer luchtig te houden. Het voelt echt als een tweede thuis.

Wat de toekomst betreft, ik heb ambitieuze doelen. Ik wil absoluut doorgroeien binnen Bastion en sluit zelfs niet uit dat ik andere afdelingen ga verkennen!

Terug