Een Blik in het leven van Assistent Hotel Manager Tom in Bastion hotel Maastricht

Hallo allemaal! Mijn naam is Tom, en op mijn 23e begon ik aan een spannend avontuur als Assistent Hotel Manager bij Bastion Maastricht, ik ben hier sinds 1 mei werkzaam.


In mijn eerste maand werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik een toegewijde mentor toegewezen. Samen werkten we diensten en ik voelde me al snel thuis in het team. Naast deze hands-on ervaring, kreeg ik de kans om mijn vaardigheden aan te scherpen via zes trainingen op het hoofdkantoor. Deze trainingen waren erg waardevol, vooral omdat ik nieuw was in het reserveringssysteem. Toch heb ik ontdekt dat je het meest en het snelst leert in de praktijk!


Mijn werkdagen beginnen meestal vroeg, om 06:00 uur, en eindigen rond 15:30. Of ik werk van 14:30 uur tot 00:00 uur. De dag start altijd met een korte overdracht, dit kan zowel schriftelijk als mondeling zijn. Dit geeft me inzicht in eventuele bijzonderheden en welke punten extra aandacht verdienen. Na de overdracht zorg ik ervoor dat alles gereed is voor een soepele werkdag. Denk hierbij aan het ontbijt, het schoonmaken van de kamers en het in- en uitchecken van gasten. Gedurende de dienst verricht ik verschillende administratieve handelingen, werk ik operationeel mee waar nodig en ben ik het aanspreekpunt voor de medewerkers en de gasten.


Wat mijn werk bij Bastion Maastricht echt leuk maakt, is de constante variatie die het werk biedt. Het hotel is groot en er is altijd iets te doen. Wij verwelkomen voornamelijk toeristisch gasten. Daarnaast werk ik samen met leuke hardwerkende collega’s, wat bijdraagt aan een fijne werksfeer.


Mijn korte-termijn doel is om snel door te groeien naar de rol van Plaatsvervangend Hotel Manager. Daarna is de volgende stap om de rol van Hotel Manager te vervullen en uiteindelijk mijn horizon te verbreden als Regiomanager. Bij Bastion Maastricht is er ruimte om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen !


Ben jij klaar om deel uit te maken van ons dynamische team? Bastion Maastricht biedt een leuke omgeving waar je kunt groeien, leren en je carrière een vliegende start kunt geven !

 

Tom - Assistent Hotel manager Maastricht 

Terug