Bastion Free Flexer ZZP

Via een andere organisatie ben ik gestart als Zelfstandige bij Bastion Hotels. Nu krijg ik de mogelijkheid om dit rechtstreeks bij Bastion Hotels te doen als BFF. Een flexibele baan waarbij ik mijn zelfstandigheid behoud. Dus heel goed te combineren met mijn kinderen.

Ik bepaal zelf wanneer ik werk. De communicatie verloopt via één vaste persoon die mij benaderd voor open diensten. Als ik kan en wil werken op deze momenten dan hebben wij een afspraak!

Elke maandag krijg ik mijn salaris van de vorige week. Heel snel dus! Ik hoef er zelf niks voor te doen. Bastion regelt de administratie rondom de uren. Het enige dat ik wel moet doen is de aangifte BTW. Maar dat is met een druk op de knop te doen.
Als ik in loondienst wil komen bij Bastion staan ze daar ook voor open. Ik kan dus makkelijk switchen als ik dat zou willen.

Naar alle blog artikelen