Jayley – Trainee Assistent Hotel Manager

 

“De traineeship van Bastion Hotels is een hele fijne start om mee te beginnen. Ik zal het ook zeker elk hotel aanbevelen. ”

 

Lees hier het verhaal van onze Jayley – Trainee Assistent Hotel Manager

 

“Al eerder hoorde ik via de wandelgangen dat het bij Bastion Hotels super geregeld is. Voor mij heeft Bastion Hotels dat 100% waar gemaakt. Voordat ik zal starten in Bastion Eindhoven krijg ik eerst training in Bastion Maastricht.”

“Nadat ik had gesolliciteerd op de vacature ‘Assistent Hotel Manager’ werd ik al snel uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Hiervoor mocht ik naar het hoofdkantoor in Utrecht komen.  Dit is tevens ook de locatie waar alle trainingen gehouden worden.  Op het eerste gesprek werd mij precies verteld wat de functie inhoud. Toen ik op weg naar huis was werd ik al gebeld dat ik op het tweede gesprek mocht komen. Mijn tweede gesprek was in Bastion Hotel Eindhoven. Dit gesprek was met de regio manager van  het zuiden van Nederland. Van haar kreeg ik een rondleiding door het hotel en er werd dieper op de functie ingegaan. Gelukkig was ook dit een zeer geslaagd gesprek en mocht ik nóg een keertje langskomen op het hoofdkantoor. Dit maal om alle arbeidsvoorwaarden door te nemen en mijn contract te mogen ontvangen!”

“De traineeship van Bastion Hotels is een hele fijne start om mee te beginnen. Ik zal het ook zeker elk hotel aanbevelen. Alles wordt haarfijn aan de trainees uitgelegd en geen enkele vraag of verzoek is teveel gevraagd. Tijdens mijn trainingsmaand heb ik heel veel tips en tricks gekregen waar ik al veel aan heb gehad. Ondanks dat ik nieuw in dienst ben wordt ik door mijn collega’s als een volwaardige medewerker behandeld en wordt ik overal bij betrokken.”


“Mijn doel binnen Bastion Hotels is om door te groeien tot regiomanager.”


“De trainingsmaand bestaat uit zes trainingsdagen op het hoofdkantoor. Deze zijn verspreid over de hele maand. Daarnaast wordt je ook in het hotel waar je werkzaam bent getraind. Zo kun je je kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan tijdens de training oefenen in de praktijk. Bijvoorbeeld; na de inchecktraining op het hoofdkantoor ga je in het hotel een aantal dagen achter de receptie aan de slag. Met behulp van jouw mentor en de trainingen wordt je helemaal klaar gestoomd voor het échte werk.”

“Wat het leukste is aan mijn functie is dat het geen eentonig werk is. Je staat niet de hele dag achter de receptie of houd je de hele dag alleen maar bezig met het restaurant. Je bent juist met alle afdelingen betrokken.”

“Mijn doel binnen Bastion Hotels is om door te groeien tot regiomanager. De functie om leiding te geven over verschillende hotels lijkt me een bijzondere maar ook vooral een leuke ervaring.”

Naar alle blog artikelen