Blonel Cubula – Stagiaire Receptie

 

“Binnen het hoofdkantoor hangt een ontzettend gezellige sfeer. Er hangt een fijn familie gevoel en iedereen is zijn gekke zelf!”

 

Lees hier het verhaal van onze Blonel Cubula – Stagiaire Receptie

 

“Een allereerste stage lopen is heel erg spannend! Vooral bij een stage waar je communicatief sterk in je schoenen moet staan! Elke dag doe je je uiterste best om nieuwe vragen van nieuwe mensen zo zorgvuldig mogelijk te beantwoorden. Aan het begin misschien een beetje eng maar zeker ook uitdagend.”

“In de afgelopen vijf maanden heb ik ontzettend veel mogen leren. Dit werd mede mogelijk gemaakt door alle medewerkers van het Bastion Hotels Hoofdkantoor. Ook na een zeer uitgebreide begeleiding van mijn inwerkproces kreeg ik alle gelegenheid om veel vragen te stellen. Elke vraag werd door iedereen zorgvuldig beantwoord. Zo heb ik niet alleen mijn kennis kunnen verbreden maar ook mijn blik binnen de organisatie van Bastion Hotels is een groot aandeel geweest.”

 

“Mijn doel was daarom om binnen mijn stageperiode communicatief te groeien.”

 

“De grootste uitdaging binnen mijn stageperiode was om alle segmenten aan de andere kant van de telefoonlijn te herkennen. Elke telefoongesprek en elke vraag is totaal anders dan het vorige gesprek die je hebt gevoerd. Mijn doel was daarom om binnen mijn stageperiode communicatief te groeien, dat is ook zeker gelukt! Inmiddels kan ik elke vraag zonder twijfel zelf beantwoorden zonder de telefoonlijn door te hoeven verbinden naar een andere afdeling binnen Bastion Hotels.”

“Het leukste aan de functie van Receptionist is niet alleen de diversiteit aan verschillende vragen maar ook in contact komen met gasten. Op korte termijn leer je echt te durven praten! Daarnaast wordt je al snel assertiever en socialer. Zo heb ik ook een leuke band met mijn collega’s kunnen creëren. Binnen het hoofdkantoor hangt een ontzettend gezellige sfeer. Er hangt een fijn familie gevoel en iedereen is zijn gekke zelf!”

 

 

 

 

Naar alle blog artikelen