December to remember bij Bastion Hotels

De maand december laten we bij Bastion Hotels niet ongemerkt voorbij gaan!
Veel leuke momenten en een goede sfeer. Benieuwd naar wat er op de agenda staat?

Sinterklaas is in het land

Eind november kwam Sinterklaas langs op het hoofdkantoor van Bastion Hotels! Veel Bastionners hadden hun kindjes meegenomen naar het hoofdkantoor om bij Sinterklaas en zijn pieten op bezoek te gaan. Alle kinderen waren lief geweest dit jaar en kregen een cadeautje!

Kerstsferen bij Bastion Hotels

Sinterklaas is nog niet terug naar Spanje of de Bastion Hotels hebben het hotel al omgetoverd in kerstsferen. Gezellig samen de kerstbomen optuigen en een heel fijne sfeer als je aan het werkt bent. ''Ik kreeg een heel warm gevoel toen ik het hotel binnenkwam, wij hebben zo'n mooie en gezellig verlichte kerstboom in het hotel!'', aldus Assistent Hotel Manager Gwen uit Bastion Hotel Breda.

Kerstkalender

De kerstkalender is voor het tweede jaar op rij vanaf 1 december weer van start gegaan. Vorig jaar zijn we gestart met het inbouwen van een kerstkalender in de interne Bastion Hotels applicatie.

Iedere dag kunnen medewerkers een vakje openen om een vraag te beantwoorden. Is de vraag goed beantwoord? Dan krijg je een letter, met alle letters kan aan het einde van de kerstkalender een zin worden gemaakt. Wie het eerste de zin raadt, wint een nachtje weg! Vorig jaar was de kerstkalender al een groot succes, 1 minuut over 00.00 uur heeft de winnaar de zin destijds gestuurd.

Year End Party 2018

En het aftellen naar de Year End Party 2018 is begonnen. Nog iets langer dan één week en dan is het zover: de Year End Party 2018 van Bastion Hotels vindt plaats! Een groot feest om al onze hardwerkende managers (en partners) te bedanken. Dit jaar is het thema Alice in Wonderland. Iedereen is hard bezig met de voorbereidingen om de meest indrukwekkende outfit van de avond te dragen.

Ook dit jaar worden er verschillende prijzen uitgereikt. Wie er genomineerd zijn? Dat is nog onbekend, maar hierover snel meer!

Naar alle blog artikelen