Wat maakt de functie Medewerker Werving en Selectie / Recruiter zo leuk?

Een functie waar geen dag hetzelfde is! Wat kun je je hier dan bij voorstellen?

Je verzorgt de werving & selectie voor maar liefst 33 hotels. Elke dag voer je andere gesprekken, met verschillende potentiele kandidaten, vanuit verschillende regio’s door heel het land én je werft voor verschillende (hele leuke!) managementfuncties.

Je voert veel gesprekken. Deze gesprekken voer je voor diverse functies.

Eerste sollicitatiegesprekken, arbeidsvoorwaardengesprekken en af en toe gesprekken met nieuwe medewerkers indien zij daar behoefte aan hebben.

Gesprekken voeren wissel je af met administratieve werkzaamheden en telefonische gesprekken. Met wie heb je dan bijvoorbeeld telefonisch contact?

Je werkt nauw samen met de regio managers. Heb jij een goede kandidaat gevonden? Dan plan jij een tweede gesprek voor de kandidaat in bij de regio manager. Vervolgens houd je bij hoe de gesprekken gegaan zijn. Is de regio manager ook positief? Dan mag jij de kandidaat bellen en blij maken met een arbeidsvoorwaardengesprek!

Verder ontvang jij telefonisch vragen van de collega’s vanuit de hotels en je staat scholen en werving- en selectiebureaus te woord. Kortom, je bent contactpersoon voor alles aangaande werving en selectie binnen Bastion Hotels.

De trainingsmaand van nieuwe medewerkers is jouw verantwoordelijkheid! De nieuwe medewerkers neem jij de eerste maand bij Bastion Hotels onder je hoede.

Tijdens de gesprekken begin je met een band opbouwen met de nieuwe medewerker en deze wordt alleen maar sterker. Op deze manier maak je nieuwe medewerkers enthousiast bij Bastion en zorg jij dat ze zich direct op hun gemak voelen. De eerste dag bij een nieuwe werkgever is altijd spannend! Jij zorgt ervoor dat je in de trainingsruimte aanwezig bent om de nieuwe medewerkers welkom te laten voelen.

Ben jij goed met social media? Mooi!

Je kunt je creativiteit kwijt op de Werken bij Bastion Hotels Instagram, Facebook en LinkedInpagina. Benieuwd hoe wij dat nu aanpakken? Neem een kijkje op

​​Ben jij geïnteresseerd in een optimale arbeidsmarktcommunicatie? Dan kun jij hier zeker over sparren!

We zijn druk bezig met een goede employer branding, om iedereen kennis te laten maken met onze mooie (groeiende!) organisatie. Je kunt denken aan het schrijven van blogs, medewerkers aan het woord, korte filmpjes/vlogs en andere creatieve ideeën!

Kom jij ons versterken, solliciteer direct via https://www.werkenbijbastionhotels.nl/vacatures/medewerker-werving-en-selectie-recruiter

 

Naar alle blog artikelen