Trainer Han over de interne training bij Bastion Hotels

Interne training

Han Verberne, aangenaam! Als Operationeel Sales Coach verzorg ik de receptie trainingen voor de nieuwe Assistent Hotel Managers bij Bastion Hotels, zowel op het hoofdkantoor in Utrecht als in de hotels zelf. Dankzij de trainees heb ik een bijzonder leuke en afwisselende baan met altijd weer een nieuwe uitdaging. Het doet me goed om nieuwe medewerkers in hun rol te zien groeien; van stil en verlegen de eerste week, naar bedreven (plaatsvervangend) hotelmanager een aantal jaren later!

Een fijne werksfeer 

Iedere maand wanneer ik een nieuwe groep trainees op het hoofdkantoor mag verwelkomen, vraag ik: “Waarom heb je eigenlijk voor Bastion Hotels gekozen?”. De één is via een vriend of vriendin bij ons terecht gekomen, de ander wil snel carrière maken in de hotellerie en ziet de doorgroeimogelijkheden wel zitten.

Voor mij is de prettige werksfeer de belangrijkste reden; de informele omgang met gasten, het kenmerkende ‘huiskamergevoel’ in de lobby van de hotels en natuurlijk de leuke collega’s in de teams. Dat is wat Bastion uniek maakt! Ik merk dat trainees tijdens de trainingsmaand al een goede band opbouwen met collega’s. Fijn, want je kunt altijd even een collega hotel bellen wanneer je tijdens je dienst onverwachts voor een uitdaging komt te staan. Door de uitgebreide trainingsmaand, verdere training en middels teamwork zorgen we ervoor dat jij de tools hebt om je uit iedere situatie te redden. Zodat jij ervoor kunt zorgen dat onze gasten een fijn verblijf ervaren.

Interne doorgroeimogelijkheden

Aan het begin van je carrière bij Bastion wordt een goede basis gelegd om door te kunnen groeien. De functies Plaatsvervangend Hotel Manager, Hotel Manager en Regio Manager zijn enkel bereikbaar via interne doorgroei.

Op deze manier word je bij Bastion Hotels gestimuleerd om door te groeien. Je kunt bijvoorbeeld groeien van Plaatsvervangend Hotel Manager, naar Hotel Manager van een middelgroot hotel, naar Hotel Manager van een XXL hotel en uiteindelijk naar Regio Manager. Het kan allemaal bij Bastion Hotels!

Han Verberne - Operationeel Sales Coach

 

Naar alle blog artikelen