Assistent Hotel Manager Iris werd manager van het kwartaal!

& Bij Bastion vieren we dat met een weekendje Parijs!

‘’De vacature Assistent Hotel Manager: ik wist gelijk, dit is iets voor mij!’’.

In december 2017 ben ik begonnen als Assistent hotelmanager bij Bastion Hotels. Toen ik de vacature voor deze functie tegen kwam wist ik gelijk: dit is iets voor mij! Een afwisselende baan waarbij je leiding mag geven, veel verantwoordelijkheid hebt, maar ook een baan waarbij je zelf veel operationeel bezig bent. De ideale baan voor mij!

Een hechte band met collega’s en (vaste) gasten

Ik werk nu in een ontzettend leuk en hecht team in Bastion Hotel Roosendaal. Wij zorgen er met z’n allen voor dat de gasten het bij ons naar hun zin hebben. Doordeweeks ontvangen we veel zakelijke (vaste) gasten die regelmatig, sommige zelfs wekelijks, bij ons in het hotel slapen. Dit maakt het werk extra leuk, want je leert de gasten echt kennen en bouwt een band met hen op.

Een dag als Assistent Hotel Manager

Wanneer je een vroege dienst draait zorg je er samen met de ontbijtmedewerkers voor dat de gasten kunnen genieten van een lekker ontbijt. Daarnaast voer je receptiewerkzaamheden uit, zoals het uitchecken van gasten en je controleert of de hotelkamers goed zijn schoongemaakt door de huishouding.

Tijdens een late dienst verwelkom je de gasten in het hotel. Het ene moment check je een gast in en later schenk je een biertje voor ze in achter de bar, heel veelzijdig. Als Assistent Hotel Manager heb je één vaste standplaats, echter omdat Bastion Hotels in alle hotels dezelfde werkwijze heeft gebeurt het weleens dat je mag invallen op een andere locatie. Je leert daardoor veel collega’s kennen en je ervaart hoe het eraan toe gaat in andere hotels. Dit is uitdagend omdat je op deze manier leert te kijken naar eventuele verbeterpunten.

Je blijft ontwikkelen!

Na de trainingsmaand kun je jezelf vervolgens continue blijven ontwikkelen door je bezig te houden met extra werkzaamheden. Denk hierbij aan het bijhouden van reviews en ook daadwerkelijk actie ondernemen als er reviews met verbeterpunten binnenkomen. Een andere extra taak is verantwoordelijkheid nemen voor de personeelszaken. Denk hierbij aan sollicitatiegesprekken voeren, contracten aanmaken, nieuwe medewerkers inwerken en roosters maken. Als je gemotiveerd bent en graag nieuwe dingen wil leren raad ik je zeker de baan Assistent Hotel Manager bij Bastion Hotels aan. Tenslotte zijn er ook tal van interne doorgroeimogelijkheden binnen Bastion Hotels, heel stimulerend.

Word jij mijn collega?

De combinatie van alle verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden die je als Assistent hotelmanager hebt, maken het een ontzettend leuke en afwisselende baan.

Een gratis weekend Parijs als blijk van waardering

Het is ook zeker hard werken, maar hard werken wordt beloond bij Bastion Hotels. Zo ben ik deze maand verrast met de titel ‘manager van het kwartaal’ en mag ik gaan genieten van een weekendje in Parijs!

Iris – Assistent Hotel Manager Bastion Hotel Roosendaal

Naar alle blog artikelen