Ontbijtmedewerker bij Bastion Hotels, een superleuke baan!

Medewerker Ontbijt bij Bastion Hotels - een superleuke baan!

Of ik een vroege vogel ben? Nou, eigenlijk niet, maar voor deze baan heb ik het graag over om vroeg op te staan! Het is ontzettend leuk werk waarin je niet alleen veel contact met de gasten hebt, maar waar je ook leert om in de keuken alles op orde te hebben.

Wat ik doe? Ik verwelkom gasten, bak eitjes, zorg ervoor dat het ontbijtbuffet schoon en bijgevuld blijft en ik zorg ervoor dat de afwas in de keuken wordt weggewerkt. Als het ontbijt voor de gasten voorbij is, zorg ik ervoor dat het restaurant en de keuken opgeruimd en schoon zijn.

Een voordeel van mijn werk als ontbijtmedewerker? Voor mij is een enorm voordeel dat je door de vroege starttijd ook weer lekker vroeg klaar bent. Je hebt na je werk nog een hele dag voor je, dat vind ik erg fijn.

Waar ik vrolijk van word? Ik word er altijd heel erg vrolijk van als gasten (ondanks de vroegte) met een lach het restaurant verlaten, dan heb ik mijn werk goed gedaan! Het is absoluut werk wat veel voldoening geeft. Je staat representatief voor het hotel, aangezien jij ’s ochtends het eerste gezicht bent voor de gast.

En hoe is het team? Je werkt in een ontzettend leuk en hecht team. Er is genoeg ruimte voor gezelligheid, maar er wordt ook hard gewerkt. Een goed samenwerkingsvermogen en een juiste werkhouding is zeker nodig.

Kortom, Ontbijtmedewerker bij Bastion Hotels is een superleuke baan, waarin je veel goede horeca-ervaring opdoet!
Zie ik jou snel in één van de Bastion Hotels?

Noa - Ontbijtmedewerker Bastion Hotel Roosendaal

Naar alle blog artikelen