Een cadeautje voor de afstudeerders

9 juli 2018

Netwerkmarkt Expo Dix

Op dinsdag 27 maart was Bastion Hotels aanwezig bij de netwerkmarkt ‘Expo Dix’, georganiseerd door Leerhotel Het Klooster in samenwerking met de Hotelschool Amersfoort. Op de beurs konden professionals uit het bedrijfsleven de leerlingen ontvangen en nog enthousiaster maken over het horecavak.

De diploma-uitreiking

Omdat de studenten bijna klaar waren met de opleiding wilde Bastion Hotels graag iets extra’s doen voor de studenten. Samen met Stephan Epskamp – vakdocent Gastvrijheid en Gastronomie, hebben wij in het geheim wat cadeautjes achtergelaten voor de diploma-uitreiking van de studenten. En… vorige week was het dan eindelijk zover, de studenten konden hun welverdiende diploma’s ophalen. Bastion Hotels feliciteert alle geslaagde studenten met het behalen van het diploma! Klaar voor een mooie nieuwe stap, wie weet bij één van de Bastion Hotels?

Net je studie in gastvrijheid afgerond? Bekijk hier de perfecte startersfunctie met leidinggevende taken!

De functie Assistent Hotel Manager bij Bastion Hotels is een mooie stap om je carrière in de hospitality mee te starten. De functie combineert leidinggeven met operationele werkzaamheden in alle afdelingen van het hotel. Benieuwd geworden? Lees de vacature via https://www.werkenbijbastionhotels.nl/vacatures/

 

Naar alle blog artikelen