Year End Party 2017

Glow in the dark

Aan het einde van het jaar maken de Bastionners zich op het jaarlijkse personeelsfeest, de YEP. Met dit jaar als thema 'Glow in the Dark'. De afgelopen weken zijn medewerkers daarom fanatiek in hun kast gedoken, bij vrienden langsgegaan en winkels afgestruind om zo verrassend en helemaal in thema op de YEP te shinen. 

En dan eindelijk was het zover.. de YEP 2017!

Afgelopen vrijdag was het één groot feest in Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo. Vanuit heel het land kwamen Bastionners naar het hotel in Apeldoorn om feestelijk het jaar met elkaar af te sluiten. Met dit jaar als thema 'Glow in the Dark'. Overal om je heen zag je neon kleuren, feestelijke hoedjes, brillen, glow in the dark sticks en kleurrijke versiering. Iedereen werd ontvangen met een welkomstdrankje en was er tijd om even bij te praten. Maar niet voor lang, want al snel werden de gerenommeerde Bastion Hotels prijzen uitgereikt door de directeur.

Een week voor de Year End Party (YEP) werden er in de hotels diverse ballonnen afgeleverd met daarop de nominaties voor de Bastion Hotels prijzen. Het was dan ook nog dé vraag wie de prijzen gingen winnen. Vol spanning wachtten de genomineerden die avond dan ook op de prijsuitreiking van diverse categorieën, van Beste gastheerschap, Beste reviews, Beste grillmanager tot aan Locatie van het jaar. De directeur lichtte de keuze voor de nominaties prachtig toe en zette de genomineerden flink in het zonnetje. De grote vraag was uiteraard welk hotel de Locatie van 2017 ging worden. Bastion Hotel Brielle Europoort ging uiteindelijk als trotse winnaar van de Locatie van het jaar naar huis. Gefeliciteerd team Brielle Europoort! En toen was het tijd voor.... Feest!

Er was glow in the dark make-up, een graffiti-artiest met glow in the dark spuitbussen en uiteraard werd er met een drankje veel gelachen, bijgepraat en flink gedanst op de dansvloer. De lekkere muziek werd verzorgd door verschillende DJ's, een liveband en als verrassingsoptreden als afsluiter... Lange Frans! Conclusie, de YEP 2017 was weer geslaagd.

Naar alle blog artikelen