Grill Manager Michelle over haar uitdagingen in de keuken

29-06-2018

Grill Manager Michelle over haar uitdagingen en ervaringen in de keuken van Bastion

Over Michelle

Sinds november 2017 werk ik als Grill Manager bij Bastion Hotels. De eerste week werd ik ingewerkt in Bastion Hotel Utrecht, vervolgens kon ik dan echt beginnen op mijn vaste locatie: Bastion Hotel Apeldoorn het Loo. Voordat ik bij Bastion begon heb ik super gave ervaringen opgedaan in verschillende bedrijven en nu kan ik deze ervaringen toepassen bij Bastion Hotels met mijn (inmiddels beroemde) specials.

De specials

De eerste weken maakte ik vooral de standaard specials van Bastion. Na een tijdje ben ik begonnen met wat simpele zelfverzonnen specials. Op mijn creaties werd super leuk gereageerd en dit gaf mij een boost om meer te experimenteren! Nu maak ik specials als carpaccio met truffelmayonaise, zalmrilette met komkommer, steak tartaar en  pasta truffelroomsaus. Ook qua desserts verras ik de gasten graag, bijvoorbeeld met de Chefs Zoete Verleiding, crème brulee, huisgemaakte tiramisu en bastogne parfait met warme kersen. De reacties op de creatieve specials zijn positief, gasten vinden het fijn dat de specials variëren. Gasten nemen zelfs collega’s mee om mijn creaties te komen proeven. Wanneer een gast vraagt wanneer ik mijn tiramisu weer maak: dat geeft mij een geweldig en voldaan gevoel!

Wat maakt mijn functie zo geweldig?

Ik heb het heel erg naar mijn zin in de functie Grill Manager bij Bastion Hotels! Mijn creativiteit kan ik uiten in mijn specials, ik kan mijn eigen team samenstellen, motiveren en enthousiasmeren. Daarnaast geef ik de ruimte om hen mee te laten denken. We doen het samen en we zijn een hecht team, iedereen staat voor elkaar klaar. De restaurant manager en ik overleggen dagelijks welke specials we gaan maken, hiervoor gaan we dan geregeld samen inkopen doen. Kortom, een veelzijdige functie waar ik mijn creativiteit kwijt kan, met een superleuk team!

Michelle Baars – Grill Manager Bastion Hotel Apeldoorn het Loo

 

Naar alle blog artikelen