Werken bij Bastion Hotels, een verrijking voor het leven

Op 2 januari 2017 ben ik gestart met mijn traineemaand bij Bastion Hotels. Binnen 1 maand leer je samen met andere trainees alle ins en outs van de hotelketen. Van het Bastion Hotels concept, het in- en uitchecken en een training in schoonmaak en keuken.

Tijdens de theoriedagen op het hoofdkantoor leer je de benodigde theorie om een Bastion Hotel uiteindelijk te kunnen runnen. De instructeurs begeleiden je goed door de stof, je spart met de andere trainees en luncht gezellig samen. De theoriedagen vlogen voorbij!

Om alle theorie in praktijk te kunnen brengen slaap je een nacht in een geselecteerd hotel tijdens de traineemaand. Je ervaart de service die wordt verleend, maakt gebruik van het diner en let hierbij op verbeterpunten en pluspunten. Met als doel; het verblijf van de gast zo aangenaam mogelijk te maken. Je maakt ook kamers schoon en leert alles over de gerechten, de apparaten en de bereidingwijze, want als assistent manager moet je natuurlijk alles weten van het hotel en bij kunnen springen waar nodig.

De traineemaand vond ik erg gezellig en vooral ook erg leerzaam. De trainees helpen elkaar waar nodig en je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen. Dat is fijn, vooral als je net met een nieuwe baan begint. Bastion Hotel Brielle Europoort voelt als een warm bad. Ik heb leuke collega’s, een goede coach en de gehele begeleiding is een punt waar Bastion Hotels trots op mag zijn. Doordat ik veelzijdig word begeleid, ben ik inzetbaar om te assisteren in de andere 32 Bastion Hotels. Zo maken we met alle werknemers van Bastion Hotels een aangename beleving mogelijk voor iedere gast!

Annebel Breur - Assistent Manager Bastion Hotel Brielle - Europoort

Naar alle blog artikelen