Als Grill manager krijg ik vrijheid om nieuwe ideeën te ontwikkelen

Als Grill manager begin ik de dag met het snijden van de mise en place, zodat alle benodigdheden klaar staan voor een succesvolle avond in het restaurant. In de avond zorg ik ervoor dat de gerechten perfect op tafel worden uitgeserveerd aan de gast. Dit doe ik door middel van het aansturen van het personeel, de temperatuurcontrole van de gerechten en een goede communicatie met het bedienend personeel. Na het diner zorg ik ervoor dat ik samen met mijn personeel de keuken grondig schoonmaak en weer correct afsluit. Hierbij maak ik gebruik van een checklist, waardoor ik niets vergeet en ik voldoe aan de regels van de HACCP.

Verdere werkzaamheden zijn onder andere, het coderen van producten, het bestellen van producten en het begeleiden van het keukenpersoneel. Ook krijg ik nieuwe Grill managers op bezoek die ik inwerk. Dit maakt mijn functie zeer afwisselend.

Bastion Hotels is voor mij een organisatie waarbij ik mij goed kan ontwikkelen als Chef. Ze geven jonge mensen een kans om zich te ontwikkelen. Ik werk hierdoor regelmatig jonge en onervaren mensen in, die ik vervolgens de benodigde kneepjes van het vak leer. Erg waardevol en leerzaam, zowel voor mij als voor de nieuwe gedreven Bastionners. De hotelketen vernieuwt zich steeds en is groeiende. Ik krijg veel vrijheid om goede en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Deze kan ik indienen bij Afdeling Kwaliteit, aangezien zij altijd op zoek zijn naar verbetering en nieuwe ideeën en hier ook open voor staan.

Kortom, Bastion Hotels is een fris en groeiend bedrijf, waarbij ik als Grill manager kan groeien en mijn creativiteit kwijt kan.

Joey Aries - Grill manager Bastion Hotel Vlaardingen

Terug