Van kamermeisje ben ik doorgestroomd naar Assistent Hotel Manager

Mijn traineemaand was een onwijs leuke en leerzame maand. In oktober 2015 ben ik begonnen bij Bastion Hotel Tilburg als kamermeisje. Ik had daar een leuke tijd. Ik kreeg vaak te horen: “Jackie, jij moet moet een hogere functie gaan doen hier binnen Bastion Hotels.” Van kamermeisje ben ik doorgestroomd naar allrounder, van ontbijtmedewerkster, lunch- en restaurant- en keukenmedewerkster. Ook ben ik mijn collega Monica gaan helpen bij het checken van de kamers als het erg druk was.

Super leuk nieuws!

Na een tijd werd mij aangeboden om de functie Assistent Hotel Manager te gaan volgen. Super leuk nieuws! Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Op september 2017 mocht ik beginnen met mijn traineemaand. Spannend was het zeker, want het was toch allemaal nieuw en een baan met nog meer en grotere verantwoordelijkheden. Ik heb het ervaren als een zeer leerzame maand, waar je veel informatie krijgt en opneemt. Ik heb in totaal vijf trainingsdagen gevolgd op het hoofdkantoor, de rest van de maand breng je de theorie in praktijk in het hotel. Dit gedeelte sprak mij het meest aan, aangezien ik meer een ‘praktijktype’ ben. Alles werd tot in details uitgelegd hoe het binnen Bastion Hotels in z’n werk gaat.

Alle informatie valt nu op z'n plaats

Mijn traineemaand heb ik gedaan in Bastion Hotel Breda. In dit hotel heb ik veel geleerd en werkte ik samen met fijne collega’s. Het is een relatief klein hotel. Na mijn traineemaand ben ik weer terecht gekomen op mijn ‘oude vertrouwde locatie’ in Tilburg. Dit is een groter hotel, wat op het begin even wennen was. Ook in dit hotel werk ik met veel plezier. Mijn collega’s zijn gezellig en mijn werk is afwisselend. En alle informatie die ik afgelopen september maand heb verkregen tijdens de trainingsmaand valt nu op zijn plaats.

Jackie van Gestel - Assistent hotelmanager Bastion Hotel Tilburg

Lees in de vorige blog de ervaring van Nick die samen met Jackie de traineemaand volgde.

Naar alle blog artikelen