Collega Lilian over haar functie als Medewerker Sales Binnendienst

Hoi, ik ben Lilian! Een aantal jaar geleden ben ik als assistent manager in een Bastion Hotel begonnen. De kennis vanuit het hotel gebruik ik nu dagelijks in mijn werk op het hoofdkantoor. Wat mij het meest bevalt in de functie van medewerker sales binnendienst is dat ik nog steeds veel contact heb met mensen. Net als voor de schermen is geen dag hetzelfde. Wanneer ik naar kantoor rij ’s ochtends, weet ik niet precies wat me te wachten staat. Dat geeft mij juist energie.

Wat mijn werk erg leuk maakt is de veelzijdigheid. We hebben verschillende taken en dus meerdere verantwoordelijkheden. De hoofdverantwoordelijkheid is het voeren van salesgesprekken en het maken van offertes. Zelf behandelen we de aanvragen van bedrijven tot 100 nachten en daarnaast ondersteunen we de sales buitendienst. We krijgen leuke sales gerichte trainingen, waardoor we iedere dag met ons team groeien. Wat we bij Bastion Hotels belangrijk vinden is het behouden van een goede relatie met onze grote klanten. We bedanken ze voor de samenwerking middels leuke uitstapjes. Wij organiseren deze uitjes en gaan soms ook mee. Zo zijn we afgelopen september wezen zweefvliegen met onze klanten, supergaaf!

Daarnaast beantwoordt ons team vragen aan de telefoon, nemen we klachten in behandeling en houden de algemene e-mail inbox bij. Van wijzigingen maken in reserveringen tot het nasturen van een gastencadeau, het hoort er allemaal bij. Omdat alle 33 hotels worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor, hebben we veel contact met de managers. We ondersteunen ze bij de boekingen die gemaakt worden via onze eigen website. Geen dag is dus hetzelfde op de afdeling sales binnendienst.

Ik zit op dit moment met twee collega’s in een klein kantoor, waardoor we een hecht team vormen. We hopen een collega te vinden met een goede dosis humor, die geen blad voor de mond neemt met een zeer klantvriendelijke instelling. Wanneer mogen we jou gaan inwerken?

Lilian Dompeling - Medewerker Sales Binnendienst Hoofdkantoor Bastion Hotels

Naar alle blog artikelen