Homemade cupcakes voor mijn fijne collega's

Op 1 oktober 2017 ben ik met een leuke groep trainees begonnen bij Bastion Hotels. Je wordt één op één getraind in een hotel door een ervaren hotelmanager. Mijn traineemaand mocht ik volgen in Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest. Ik ben opgevangen in een hecht team waar iedereen altijd voor elkaar klaar staat en waar ik altijd bij iedereen terecht kon. Heel fijn om te merken. Ondanks dat het team al zo op elkaar ingespeeld was, werd ik met open armen ontvangen.

Na mijn traineemaand ben ik zelfs gevraagd nog drie weken in te vallen, voordat ik aan de slag ging bij Bastion Hotel Almere. Een echte eer en ook super leuk om te doen. Op mijn laatste dag heb ik voor het hele team homemade cupcakes gebakken om iedereen te bedanken voor de leuke tijd! Nu op naar Almere, een Bastion Hotel dichter bij huis. Ik heb hier ook super veel zin in! Nu nog even genieten van mijn vakantie en dan lekker aan de slag met mijn nieuwe uitdaging.

Laura Jetten - Assistent hotelmanager Bastion Hotel Almere

Naar alle blog artikelen