Collega Rob over zijn functie als Medewerker Revenue & Distribution

Mijn naam is Rob en op 14 augustus 2017 ben ik bij Bastion Hotels begonnen als nieuwste aanwinst van het Revenue & Distribution. Toen ik net klaar was met mijn studie, wist ik nog niet precies wat ik wilde. Wel wist ik zeker dat ik verder wilde in de commercie. En dit heb ik gevonden in mijn baan bij Bastion Hotels. Binnen de afdeling Revenue & Distribution krijg je de mogelijkheid om zeer zelfstandig werkzaamheden te verrichten in een jong team. Iedereen heeft een aantal hotels onder zijn/haar hoede waar men verantwoordelijk voor is. Als team zijn wij verantwoordelijk om de verkoop van kamernachten van de hotels te vergroten. Elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Gaat jouw hart sneller kloppen van commercie en verkoop? Ben jij niet bang voor cijfers en heb jij daarnaast een goed gevoel voor humor? Dan pas je zeker in dit team. Ik zou de functie aanraden aan iedereen die vers van een opleiding met een commerciële richting komt of aan jongeren met operationele ervaring in een hotel en verlangen naar een baan ‘achter de schermen’ van een mooie hotelketen.

Rob Gouw - Medewerker Revenue & Distribution Hoofdkantoor Bastion Hotels

Naar alle blog artikelen