Wervingsdagen Bastion Hotel Eindhoven groot succes!

Het nieuwe Bastion Hotel Eindhoven opent op 7 juli 2017 zijn hoteldeuren voor gasten. Voor dit nieuwe hotel zijn wij van HR daarom op zoek naar horeca toppers (in spe). Reden voor onze afdeling om op 10 en 11 mei twee wervingsdagen te organiseren op het bouwterrein van het nieuwe hotel om zo met geinteresseerden in contact te komen. Een unieke locatie, waardoor iedereen direct een kijkje kon nemen bij misschien wel hun nieuwe werkplek.

De wervingsdagen zouden eigenlijk om 2 uur van start gaan. Echter stond er om half 2 al een lange rij met enthousiastelingen te popelen om zich voor te stellen aan ons. Erg mooi om te zien.

Geinteresseerden in de wervingsdag werden door ons in een werkcontainer onthaald op het zonnige bouwterrein van Bastion Hotel Eindhoven. Wel zo toepasselijk, aangezien de bouw van het hotel ook nog in de fase 'Work in Progress' zit.

Op beide dagen hebben wij de hele middag kennis gemaakt en informatie gegeven over de openstaande functie(s) voor het nieuwe hotel. Super om al de gedreven mensen te spreken en hen te informeren over Bastion Hotels. Ons HR team kijkt daarom ook terug op twee leuke en zeer succesvolle wervingsdagen. Bij deze daarom, iedereen bedankt voor de interesse in (het werken bij) Bastion Hotels!

Naar alle blog artikelen