De nieuwe look van het hoofdkantoor

Het is zover! De renovatie is klaar en het eindresultaat mag er wezen! Na een verhuisswitch zit iedereen nu fijn op zijn 'nieuwe' werkplekje. De kantoren zijn ruimer, licht en hebben een frisse look. Tussen de middag eten we gezellig met z'n allen in de vernieuwde lunchruimte met extra grote tafel. En op weg terug naar ons kantoor zien we Bastion Hotels goed vertegenwoordigd op de muren in de wandelgangen. Andere nieuwkomers in het pand zijn de flexplekken en bespreekruimtes, waar HR, onze account managers en regiomanagers rustig kunnen werken. En niet te vergeten de spiksplinternieuwe trainingsruimte. We zijn erg blij met het eindresultaat. Bij deze willen wij iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan de renovatie van het hoofdkantoor.

Naar alle blog artikelen