Solliciteren met een appeltaart?!

Als Personeelsmanager weet ik uit ervaring dat er in elke sollicitatieprocedure er altijd een of meerdere sollicitanten uitspringen door hun creatieve sollicitatie. Deze week werden we bij Personeelszaken alleen wel door een erg originele 'sollicitatiebrief' verrast. Ik liep mijn kantoor in en daar stond opeens een pakketje op mijn bureau. Dit gebeurt wel vaker, alleen toen ik het pakketje uitpakte, trof ik een geheel bakpakket om een homemade appeltaart te maken. Inclusief succesrecept van de sollicitant! Zelfs het ei (dat nog heel was gelukkig) zat in het pakket. Hoe leuk en origineel is dat!

's Avonds ben ik thuis direct de appeltaart precies volgens het recept gaan maken. En voilĂ , zie hieronder het schitterende eindresultaat. Op het hoofdkantoor heeft iedereen kunnen meegenieten van de appeltaart. Het uiteindelijke eindcijfer? We geven met z'n allen de taart een dikke negen en als Personeelzaken beoordelen wij deze originele 'sollicitatiebrief' met een tien plus. Bedankt voor deze verrassende inzending.

Naar alle blog artikelen