Koken met de 'leermeesters'

Afgelopen week veranderde de trainingsruimte op het hoofdkantoor voor een paar uur in een waar kookatelier. De reden? De kooktraining voor de Assistent Hotel Managers en Grill Managers in opleiding. Aandachtig luisterden zij naar hun ‘leermeesters’ van die dag, oftewel onze ‘Grill Master’ Lex, Marlito de coördinator Restaurant en Keuken, Tjeerd onze coördinator Restaurant Managers en Patricia de restaurant manager van Best Western Amsterdam Airport.

Na uitgebreide instructies van de heren, mochten de cursisten eindelijk zelf aan de slag. Recepten nauwkeurig lezen, secuur de mise en place voorbereiden, bakken, grillen, braden, tot aan de borden netjes en verzorgd opmaken, voordat het prachtige eindresultaat werd uitgeserveerd. Alles kwam aan de orde tijdens de kooktraining. De ‘leermeesters’ zagen die dag ook vaak geconcentreerde blikken, een sterke samenwerking en een goede timing. De ‘leermeesters’ en de cursisten kijken met veel plezier terug op de dag. Erg leerzaam en leuk om te doen. Je leert als cursist namelijk veel van de heren en van je andere collega’s. De cursisten kunnen niet wachten om hun opgedane skills toe te passen in het hotel. Wij wensen jullie veel succes en plezier met het bereiden van een heerlijk gerecht aan onze gasten. Bon appétit namens Bastion Hotels.

Naar alle blog artikelen