Bastion Hotels in the spotlights!

Ieder jaar in december organiseren wij het veel besproken eindejaarsfeest voor onze medewerkers. Vanuit heel het land komen de Bastionners en hun partners om er een groot feest van te maken. Jaarlijks helpt evenementenbureau ‘Organisatie Buro’ ons om de Year End Party tot een groot succes te maken. Deze maand werden wij daarom als opdrachtgever in hun nieuwsbrief in the spotlights gezet!

Lees de gehele nieuwsbrief van Organisatie Buro onderstaand.

In the spotlight: onze opdrachtgever, Bastion Hotels

Met liefde voor hun vak zorgen alle medewerkers van Bastion Hotels er dagelijks voor dat alle gasten Bastion Hotels met een glimlach verlaten. Van een lunchpakket voor onderweg, een incheck om 01:00 uur tot een prijsafspraak voor een project, zij denken met hun gasten mee en ontzorgen hen waar mogelijk. Het creëren van een ‘tweede thuisgevoel’ en aandacht voor de gast staan hierbij centraal. Met 30 jaar ervaring weten zij namelijk als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van zakelijke gasten. Bastion Hotels mag zichzelf dan inmiddels ook dé expert in zakelijke overnachtingen noemen.

Reeds jaren organiseren wij voor onze opdrachtgever Bastion Hotels een bijzonder evenement ter gelegenheid van de uitreiking van de felbegeerde awards! Een bijzonder feestelijke gelegenheid waarbij binnen verschillende categorieën medewerkers en/of locaties gedurende het hele jaar actief en betrokken worden bij verschillende doelstellingen van Bastion Hotels! Dit jaar is er gekozen voor het thema “Light Festival”. Een bijzondere avond met gelukkige winnaars, en een swingende kleurrijke feestavond!

Naar alle blog artikelen