Sem - van Nachtportier naar Restaurant Manager

 

Van Nachtportier naar Grill Manager.

In september 2017 had ik gesolliciteerd voor de functie van Nachtportier als bijbaantje. Al een week na mijn sollicitatie kon ik beginnen bij Bastion Hotel Amsterdam Noord. Vier nachten per week stond ik klaar om de gasten in te checken of te woord te staan. Ook zette ik voor de volgende ochtend het ontbijtbuffet klaar. 

Dit na zes maanden met veel plezier gedaante hebben kreeg ik van de Restaurant Manager een aanbod voor een functie in de keuken; namelijk Grill Manager.
 


Van Grill Manager naar Restaurant Manager.

Om alle kneepjes van het vak te leren heb ik een training van vijf dagen gevolgd. Hier heb ik alle technieken, gerechten en schoonmaakprocedures geleerd.

Met veel enthousiasme en veel zelfvertrouwen stond ik vijf dagen per week te koken voor onze gasten! Natuurlijk kwam ik regelmatig een kijkje nemen en een babbeltje maken in het restaurant om te kijken of alles naar wens was.

Vier maanden keihard werken werd uiteindelijk beloond! Zo kreeg ik de kans om het traject in te gaan om door te groeien als Restaurant Manager. Met wat gezonde spanning en veel zin begon ik aan deze uitdaging. Twee maanden lang werd ik begeleid door de Restaurant Manager Coördinator en kon ik via Bastion Hotels al mijn certificaten halen die ik nodig had voor deze functie. Na het traject succesvol te hebben afgerond kon ik per september 2018 starten als Restaurant Manager op Amsterdam Noord. Toen kon het echte werk beginnen!


En nu? Nu ben ik Restaurant Manager.

Momenteel ben ik nu acht maanden Restaurant Manager en heb ik op meerdere locaties mogen werken. Van Schiphol tot aan Leiden en van Amsterdam Amstel tot aan Almere.

En nu? Nu werk ik in het oh zo mooie Amsterdam Zuidwest en  ben ik betrokken geweest bij meerdere events van Bastion Hotels. Deze stap in mijn carrière had ik nooit durven dromen, en al helemaal niet zo snel! Maar Bastion geeft je de kans om je zelf te ontwikkelen en door te groeien. Ik ben enorm blij en trots dat ik deze kans heb mogen krijgen. Natuurlijk hoop ik dit nog voor een langere tijd met plezier te mogen doen en uiteindelijk door te groeien tot Hotelmanager!

 

 

Naar alle blog artikelen